Creatieve workshop met Linda Dijkstra

Grote Zaal Groene wand 1 600Flessen van wol, installaties van plastic voorwerpen, beeldend kunstenaars Jet van Oosten en Dineke Oosting maken kunst van ongebruikelijke materialen. Wij dagen u uit om, geïnspireerd door de kunstwerken in de tentoonstelling, onder de deskundige leiding van kunstenaar Linda Dijkstra zelf eens aan de slag te gaan met materialen als wol, lapjes, knopen en bandjes.

 

 

Lees meer: Creatieve workshop met Linda Dijkstra

Publiekswinnaar Fotomanifestatie

winnaar fotoclub publieksprijs 72 dpiMisschien heeft u tijdens uw bezoek aan de tentoonstelling van de Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal gestemd op een van de foto's? Dan bent u vast ook benieuwd naar de winnaar van de Publieksprijs! De winnende foto is van de heer R. van Gelder van Fotoclub Hardenberg, hij kreeg 41 stemmen.

 

 

 

Lees meer: Publiekswinnaar Fotomanifestatie

Het verhaal van de koning die zo van raadsels hield

FullSizeRenderOp zondag 2 april komt onze vaste verhalenverteller Wouter Kalkman weer naar het CBK Emmen om bezoekers te verrassen met een mooi verhaal.

 

 

 

 

 

Lees meer: Het verhaal van de koning die zo van raadsels hield

Opening tentoonstelling Roelof de Roo

DSCF8673 2Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden uit voor de opening van de tentoonstelling Eerst kijken, dan zien – Roelof de Roo 35 jaar realist. Op zaterdag 11 maart 2017 om 15.30 uur opent Peter van Strien, galeriehouder te Nieuw Amsterdam de tentoonstelling.

 

 

 

 

Lees meer: Opening tentoonstelling Roelof de Roo

Verhalenverteller bij CBK Emmen

20160904 150319 600Zondag 5 maart is het weer zo ver! Kom luisteren naar een prachtig verhaal van onze verhalenverteller Wouter Kalkman. Tussen 14.00 - 16.00 uur vertelt hij op diverse momenten een mooi verhaal in de tentoonstellingsruimte. Pak een kruk, schuif aan en ga een kwartiertje genieten van een mooi verhaal.

 

 

Opening Insteken, omslaan, doorhalen

kaart 225 breedU bent van harte welkom bij de opening van de tentoonstelling Insteken, omslaan, doorhalen met werken van Jet van Oosten en Dineke Oosting. Op zaterdag 25 februari 2017 om 15.30 uur opent Han Steenbruggen, directeur-conservator van Museum Belvédère de tentoonstelling.

 

 

 

Lees meer: Opening Insteken, omslaan, doorhalen

Film bij het CBK Emmen!

Finding Vivian MaierIn samenwerking met het Mobiel Filmhuis Emmen kunt u vanaf donderdag 23 februari bij het CBK Emmen elke maand een film of documentaire zien die aansluit bij het tentoonstellingsprogramma. De films worden vertoond in ’t Lab bij het CBK Emmen, omdat de ruimte hier beperkt is moet u zich vooraf wel even aanmelden. De toegang bedraagt € 3,- inclusief koffie of thee. Hieronder ziet u het programma voor de komende maanden.

 

 

Lees meer: Film bij het CBK Emmen!

Fotoworkshop voor jong én oud op zo 26 februari

 DSCF5403 400 breedOp zondagmiddag 26 februari organiseert het CBK Emmen een leuke fotoworkshop voor volwassen en kinderen samen! Kom samen met kind of kleinkind (of je nichtje, buurjongen enz.) voor een inspirerende fotografiemiddag.

 

 

 

Lees meer: Fotoworkshop voor jong én oud op zo 26 februari

Lezing door fotograaf Harry Cock op 14 februari

 hc20150210 ra 0008 72dpiOp dinsdag 14 februari komt fotograaf Harry Cock bij het CBK Emmen vertellen over zijn werk. Nog t/m 5 maart is bij het CBK Emmen de Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal met werk van 123 fotografen van fotoclubs uit de regio te zien. Fotograaf Harry Cock was één van de juryleden die deze foto’s hebben beoordeeld. Dat was voor het CBK Emmen reden om hem uit te nodigen voor een lezing over zijn eigen werk.

 

Lees meer: Lezing door fotograaf Harry Cock op 14 februari

CBKids Club van start op 2 februari

P1360814 b 72 dpi liggend

Op donderdag 2 februari gaat de CBKids Club van start! Voor kinderen die het leuk vinden om kunst te maken is er iedere maand een spannende workshop in het Atelier van het Centrum Beeldende Kunst Emmen. 

 

 

 

 

 

Lees meer: CBKids Club van start op 2 februari

Aanmelden nieuwsbrief

 

CBK Emmen en Social Media

CBK Emmen is ook te volgen via Social Media.
Volg ons en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen. 

facebook twitter

 

 

Onderdeel van Gemeente Emmen

gemeente