Aftrap Popronde Emmen bij CBK met optreden Nona

Periode 01 november 15:00 tot 16:30uur

Aftrap Popronde Emmen  bij CBK met optreden Nona

Op donderdag 1 november  vindt de Popronde Emmen plaats. Meer dan 30 acts presenteren zich op 18 verschillende locaties.

De aftrap vindt plaats bij het CBK Emmen, om 15.00 uur verricht wethouder Robert Kleine de officiele opening met aansluitend een optreden van Nona.

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia.

 

Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 13 september tot en met zaterdag 24 november reizen de 142 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’ Special, Rondé en My Baby.

youtube Nona