Spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds

De Fabriek

Periode 23 januari 12:00 tot 16:00uur

Spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds

Heb je projectplannen, ben je als kunstenaar toe aan een werkbijdrage voor jong of bewezen talent, wil je opdracht geven aan kunstenaars om werk te maken voor een locatie of evenement? Dan is er op woensdag 23 januari gelegenheid om dit te bespreken met Andrea Möller.  Als regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds heeft zij een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs uit de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen.
Graag adviseert zij over de subsidiemogelijkheden van het fonds en helpt je op gang met een aanvraag. De regiomakelaar weet de weg bij het fonds in Amsterdam en kan helpen om een goede aanvraag bij het goede loket te krijgen.

Een andere taak van de regiomakelaar is het signaleren van nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed. Concreet houd dit in dat de regiomakelaar klaarstaat voor kunstenaars, instellingen, overheden en opdrachtgevers die met concepten, projectideeën en/of vragen hebben, maar daar ook actief naar op zoek is.

Loop je dus met ideeën of plannen, in welk stadium dan ook, maak een afspraak en kom sparren met de regiomakelaar.

Wat?                Spreekuur met regiomakelaar Noord van het Mondriaan Fonds

Waar?              CBK Emmen, De Fabriek – Ermerweg 88b, Emmen

Wanneer?         Woensdag 23 januari 2019 tussen 12:00 en 16:00 uur

 

Aanmelden voor het spreekuur kan rechtstreeks bij Andrea Möller: a.moller@mondriaanfonds.nl. Zij neemt vervolgens contact met je op om het gesprek in te plannen.