Creatieve workshop voor jong én oud

Periode 24 oktober 14:00 tot 16:00uur

Creatieve workshop voor jong én oud

Op woensdagmiddag 24 oktober organiseert het Centrum Beeldende Kunst Emmen een leuke workshop voor volwassenen en kinderen samen! Kom samen met kind of kleinkind (of je nichtje, buurjongen enz.) voor een inspirerende middag onder leiding van beeldend kunstenaar Kitty Boon.

Creatieve workshop voor jong én oud
woensdag 24  oktober - 14.00 – 16.00 uur
Deelname kost € 10,- voor volwassenen, kinderen mogen gratis meedoen!
Per volwassenen maximaal 2 kinderen

Aanmelden kan heel makkelijk via onderstaande knop 'Inschrijven'

Op woensdagmiddag 24 oktober organiseert het Centrum Beeldende Kunst Emmen een leuke workshop voor volwassenen en kinderen samen! Kom samen met je kind of kleinkind (of je nichtje, buurjongen enz.) voor een inspirerende middag.

Het is een mooie ervaring om als volwassene samen met een kind creatief bezig te zijn. Onder de inspirerende leiding van beeldend kunstenaar Kitty Boon kun je de kunstwerken in de tentoonstelling Aan het oppervlak eens met andere ogen bekijken.

Je gaat met diverse technieken in de tentoonstellingsruimte, dus tussen de kunstwerken, aan het werk met allemaal verschillende materialen. De kunstwerken in de tentoonstelling vormen de inspiratiebron om -samen met je (klein)kind-  je eigen creatie te gaan maken.