CBK Dreamteam op Uitmarkt Emmen

Periode 09 september 12:00 tot 17:00uur

CBK Dreamteam op Uitmarkt Emmen

In het tweede weekend van september kun je kennismaken met kunst en cultuur in Emmen. Vier dagen lang voorproeven tijdens een bruisende opening van het culturele seizoen. Bekijk op uitmarktemmen.nl het veelzijdige programma met film, hippe acts van landelijke allure, popmuziek en klassieke muziek, een markt met lokale cultuurorganisaties en een kidsplein. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

CBK Emmen op de Uitmarkt Emmen

Schuif aan bij het Dreamteam 
Het CBK heeft voor kunsteducatie een eigen Dreamteam samengesteld. Zes kunstenaars die gespecialieerd zijn in één van de belangrijkste beeldende technieken: tekenen, schilderen, drukken, collage, textiel, ruimtelijk bouwen, boetseren en media. Wij zetten het Dreamteam in voor workshops, educatieve projecten en aanvragen op maat. 

Op de Uitmarkt kunt u vier kunstenaars van het CBK Dreamteam aan het werk zien. Melanie Banis, Elsbeth van Beilen, Linda Dijkstra en Han Mulder geven doorlopend workshops in de speciale CBK Dreamteam-tent op het Kidsplein. Ga aan de slag met fotografie, druktechnieken, schilderen of textiel. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen kinderen gratis aanschuiven!

CBK Emmen op de Uitmarkt Emmen
Zaterdag 9 september van 12.00 – 17.00 uur
Kidplein (vlak bij het gele kunstewerk van Nick Ervinck)