Inloopworkshop door Linaaa

Rensenpark

Periode 15 juni 14:00 tot 15:30uur

Inloopworkshop door Linaaa

Locatie CBK Rensenpark - Inloopworkshop door Linaaa
zaterdag 15 juni van 14.00 - 15.30 uur
zondag 16 juni van 14.00 – 15.30 uur
deelname gratis, als je het werkstukje mee naar huis wilt nemen kan dat voor € 1,- per werkstuk
Je hoeft je niet van te voren aan te melden maar je kunt zo binnenlopen!

Inloopworkshop voor jong en oud
Kom in het derde weekend van juni naar het CBK Rensenpark om onder de deskundige leiding van beeldend kunstenaar Linaaa een mooi kunstwerkje te maken.  Niet alleen kinderen, maar ook hun (groot)ouders kunnen op ontdekkingstocht naar de mogelijkheden van klei. Door knijpen, kneden, rollen en plakken ontdek je al spelend hoe vorm en ruimte werkt tijdens het boetseren.

In alle culturen omringen mensen zich met symbolen, afbeeldingen of beeldjes waarvan ze het idee hebben dat ze geluk brengen of hen voor onheil behoedt. Linaaa legt tijdens de workshop uit hoe je hier met klei vorm aan kunt geven.

In de tentoonstelling Werkplaats Emmen, die zowel in onze locatie De Fabriek als in CBK Rensenpark is te zien presenteren we het werk van 33 professionele kunstenaars die wonen of werken in de gemeente Emmen. Linaaa is één van deze Emmer kunstenaars, haar keramische beelden zijn te zien in De Fabriek en CBK Rensenpark. In het kader van deze tentoonstelling verzorgt ze voor ons een inloopworkshop in het CBK Rensenpark.