Lezing door fotograaf Theo Bijker

De Fabriek

Periode 19 februari 19:30 tot 21:00uur

Lezing door fotograaf Theo Bijker

Kom op dinsdag 19 februari  om 19.30 uur ook naar de lezing door fotograaf Theo Bijker!
Het CBK Emmen organiseert deze lezing naar aanleiding van de Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal. Theo Bijker heeft als  juryvoorzitter samen met twee collega-fotografen voor de Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal de prijswinnende foto's geselecteerd uit de ingezonden foto's.

Tijdens de lezing vertelt Theo Bijker over zijn werk. Zijn presentatie bestaat uit twee delen. In het eerste deel vertelt hij aan de hand van fotoprints over zijn ontwikkeling als fotograaf. In het tweede deel zoomt hij met een digitale presentatie van seriematige foto's  in op recenter werk. Ook gaat hij in op de dilemma's waar je als vrijetijdsfotograaf, zonder opdrachtgever, tegen aan kunt lopen.
Het werk van Theo Bijker is meermaals gepubliceerd en hij was meerdere keren geselecteerd voor Salon Foto Nationaal georganiseerd door de Fotobond. Hij ontving in 2011 het predicaat Bondsmeester (BMK).
De lezing is gratis, maar u moet zich van te voren wel even aanmelden.

De Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal is nog t/m 17 maart te zien bij het CBK Emmen. De deelnemende fotoclubs organiseren dit evenement bij toerbeurt, deze editie is georganiseerd door Fotoclub Borger-Odoorn.

Lezing Theo Bijker
Dinsdag 19 februari om 19.30 uur bij het CBK Emmen in De Fabriek aan de Ermerweg 88b te Emmen
Toegang gratis, aanmelden via de onderstaande knop Inschrijven