Opening expositie FotoFun Emmen

Periode 10 september 15:00

Opening expositie FotoFun Emmen

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden op zondag 10 september om 15.00 uur uit voor de opening van de tentoonstelling Focus op FotoFun. Suze van der Ster, fotograaf en medewerker van het CBK Emmen, opent de tentoonstelling om 15.00 uur. Gitarist Gerard Rolink zorgt samen met Chris Vrijbloed op mondharmonica voor de muzikale omlijsting. 

In de tentoonstelling presenteren 31 leden van FotoFun Emmen hun werk ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de club. De leden konden foto’s inzenden op basis van een aantal thema’s; natuur, zwart-wit, kleurrijk en structuren en patronen.  Ook is een collectie oude fototoestellen en fotografie-curiosa te zien.

Bij FotoFun Emmen staat het plezier in fotograferen voorop. Ze delen de liefde voor fotografie en iedereen is welkom, zowel beginners al fotografen met jarenlange ervaring. 
Voor leden organiseren ze een aantal keer per jaar boeiende bijeenkomsten over fotografie. Ook gaan ze met elkaar op stap en bespreken ze na afloop de foto’s. Steeds om van elkaar te leren en om kennis en techniek verder te ontwikkelen.  Ze exposeren met regelmaat in de regio en voor leden is er de jaarlijkse fotowedstrijd.

Tentoonstelling Focus op Fotofun
09.09.2017 t/m 12.11.2017
De Verdieping
Opening zondag 10 september om 15.00 uur