Opening You lifted my spirits

Periode 08 juli 15:30

Opening You lifted my spirits

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden uit voor de opening van de tentoonstelling You lifted my spirits. Joep van Ruiten, cultuurjournalist, opent de tentoonstelling op zaterdag 8 juli 2017 om 15.30 uur. Jan Rijnierse verzorgt een muzikale bijdrage op  tarogato.

‘You lifted my spirits’ schreef ooit een bezoeker in het gastenboek bij een van de tentoonstellingen die ze organiseerde. Deze reactie is Hannie Rijnierse, tentoonstellingsmaker bij het CBK Emmen, altijd bijgebleven en inspireerde haar tot de titel voor deze tentoonstelling. You lifted my spirits is een persoonlijke tentoonstelling met een bijzondere aanleiding: Hannie Rijnierse neemt deze zomer na een lange carrière afscheid van haar werk voor het CBK Emmen.

Met You lifted my spirits stelde zij een tentoonstelling samen met werk van kunstenaars, die haar inspireren: Eelco Brand, Miriam Geerts, Emile van der Kruk, Couzijn van Leeuwen, Ulrich Möckel, Karola Pezarro, Robert Smithson/ Jan Niks, Suze van der Ster, Megan de Vos en Marloes de Vries.