Uitmarkt Emmen

Rensenpark

Periode 07 september 13:00 tot 08 september 17:00uur

Uitmarkt Emmen

Uitmarkt Emmen Stadsbbq is dé opening van het culturele seizoen in Emmen. In het tweede weekend van september zijn er allerlei activiteiten, voorstellingen, optredens en markten in het centrum van Emmen. Verschillende culturele instellingen geven een voorproefje het gebied van muziek, dans, theater, literatuur, kunst, toneel en erfgoed.

Uiteraard presenteert het Centrum Beeldende Kunst Emmen zich ook op de Uitmarkt!

Op zaterdag 7 september komen twee professionele tekenaars hun kunsten laten zien bij onze dependance CBK Rensenpark.
Abe Borst, hij is de tekenaar van de strip Zoo & Zo uit Kidsweek, en Hester van de Grift, zij is tekenaar van diverse kinderboeken, gaan een grote straatschildering maken. In de schildering vind je allemaal dieren die met elkaar aan het racen zijn. Op zondag 8 september mag je zelf ook meewerken aan deze tekening!
Op zaterdag kun je bij onze expositie Buitenmodel tussen 13.30 en 16.00 uur met kunstenaar Mare Sliedrecht Koppotelingen bouwen. Op zondag is kunstenaar Ingeborg Entrop er om u te laten luisteren naar welke geluiden de grond in het Rensenpark maakt! 

Op het Kidsplein presenteren onze workshopdocenten zich in de grote CBK-tent. Op zaterdag en zondag kan je de hele middag gratis meedoen met aanschuifworkshops. Wil jij experimenteren met schilderen, tekenen, fotografie..? Kom naar het Kidsplein en doe lekker mee! Er is van alles te beleven.