Workshop verhalen vertellen

Periode 06 mei 10:00 tot 12:00uur

Workshop verhalen vertellen

Deze workshop gaat helaas niet door omdat er te weinig aanmeldingen zijn. Wellicht kunnen we deze workshop op een ander moment nogmaals aanbieden. 

Vertel je eigen verhaal! Verhalen zijn er altijd en overal: op je werk, thuis, op de televisie, in de reclame, op social media…….Eigenlijk is ieder mensenleven één groot verhaal.

 

 

Leer in een ochtend om je eigen verhaal te vertellen

Verhalen verdienen het om verteld te worden, maar zeker ook om naar te luisteren. Maar hoe vertel je een goed verhaal? Wat kun je met verhalen bereiken, behalve vertel- en luisterplezier? Wat is eigenlijk het verhaal ván het verhaal. Wat maakt verhalen nu zo belangrijk? Waar komt het verhalen vertellen vandaan en vooral: waar gaat het naartoe?

Op zondagmorgen 6 mei neemt verhalenverteller Wouter Kalkman je in de workshop verhalen vertellen kort mee op een mondelinge rondleiding door de wereld van verhalen en vertellen.

Het grootste deel, maar eigenlijk ook vooral het leukste deel van deze ochtend is gereserveerd voor het zelf leren vertellen van verhalen. Want: iedereen kan het en iedereen doet het. De deelnemers aan eerdere workshops in 2016 en 2017 waren verrast over hoe makkelijk ze hun eigen vertelkunsten konden ontwikkelen. Dus kom ook, geef je op en doe mee!

Workshop verhalenverteller
Leer in een ochtend hoe je een goed verhaal kunt vertellen

Zondag 6 mei - 10.00 – 12.00 uur
Centrum Beeldende Kunst Emmen – Grote Zaal
Deelname € 5,-, uw (klein)kinderen mogen gratis mee

Aanmelden via cbk@emmen.nl of 0591 68 58 20
Aanmelden kan t/m donderdag 3 mei