Terug naar overzicht

Instaprondleidingen weer van start

11 april 2019

Vorig jaar zijn we bij het CBK Emmen in De Fabriek al van start gegaan met onze gratis  instaprondleidingen. Een plezierige manier om op informatieve wijze meer te weten te komen over de tentoonstelling, de kunstenaars, de gebruikte technieken of materialen. Voordeel van de instaprondleiding is dat u zich niet van te voren hoeft aan te melden en het is helemaal gratis. 

Vanaf donderdag 25 april gaan onze instaprondleidingen weer van start. Op beide locaties, zowel in CBK Emmen - De Fabriek als in CBK Rensenpark kunt u op verschillende momenten aansluiten bij de instaprondleidingen.

Voor het CBK Rensenpark hebben we ons team uitgebreid met drie enthousiaste mensen die u op een aantal donderdag- en zondagmiddagen van alles kunnen vertellen over de tentoonstelling, de kunstenaars en de gebruikte technieken of materialen.

In onze locatie in De Fabriek organiseren we de instaprondleidingen op een aantal vrijdagmiddagen. Daar neemt tentoonstellingsmaker Joost Slijpen u mee door de tentoonstelling.

En als u zelf op een ander moment met een  groepje langs wilt komen en graag een toelichting wilt op de tentoongestelde werken kan dit ook. Zowel voor onze locatie in De Fabriek als voor CBK Rensenpark. U moet dit dan wel even van te voren melden om een datum en tijd af te spreken zodat u zeker weet dat er een rondleider aanwezig is.