Terug naar overzicht

Toekomstdenken

28 november 2019

In 2020 vindt in Drenthe en Overijssel het K&C talentontwikkelingsprogramma Toekomstdenken plaats. Een inspirerend programma voor schilders, beeldhouwers, filmers en fotografen op zoek naar inspiratie, kennis en vaardigheden. Het project bestaat uit Inspiratiedagen, exposities, verdiepingsdagen, workshops en lezingen voor zowel professionele als vrijetijdskunstenaars. De tentoonstelling in Drenthe is van 15 februari t/m 29 maart 2020 in het CBK Emmen. 

Alle kunstenaars in Drenthe kunnen nu 2- en 3-dimensionaal werk aanmelden voor de expositie met als thema Toekomstdenken. De afmeting van je werk mag maximaal 1.50 x 1.50 m zijn en je kunt twee werken aanmelden. Schilders, beeldhouwers, fotografen, film: alle beeldende disciplines en kunstenaars zijn welkom! De expositie wordt een hierdoor een bijzondere combinatie van beeldende technieken en disciplines.  

Als je deelneemt aan de expositie mag je, zonder extra kosten, deelnemen aan een Verdiepingsdag met verschillende activiteiten, waaronder lezingen, workshops en het bespreken van je werk met de boegbeelden van het project. Per tentoonstelling worden acht kunstenaars uitgenodigd voor een intensief masterclasstraject op maat.


Meer informatie en aanmelden: K&C Toekomstdenken

Toekomstdenken