Terug naar overzicht

Voorstelling bij opening Dieren en dingen

17 januari 2018

Op 27 januari wordt de tentoonstelling Dieren en dingen geopend. Dat wordt vooral voor de kleinste bezoekers een spannend avontuur! Marieke Meijerink, coördinator jeugd en jongeren CBK en samensteller van deze tentoonstelling, opent samen met een dier uit de voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ de tentoonstelling om 16.00 uur.

Samen met de kinderen tellen we af tot het grote openingsmoment en aansluitend kunnen de kinderen genieten van de voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ van theatergroep De toren van geluid. In deze sfeervolle voorstelling vol liedjes zien we een groepje kleine dierenvrienden, die het opneemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel… woest? Een grappig en interactief muziekavontuur voor kinderen vanaf 2 jaar. De toegang is gratis. Bij grote belangstelling mag er maximaal één begeleider per kind bij de voorstelling.

Het prentenboek 'Ssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup is Prentenboek van het Jaar 2018! Daarom staat dit prentenboek centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen van 24 januari t/m 4 februari. De Bibliotheek Emmen organiseert allerlei leuke activiteiten rondom dit thema.

Bij het CBK Emmen en de Bibliotheek kan je nu tijgers verzamelen! Op een speciale spaarkaart kan je twee unieke tijger-stickers verzamelen. De één vind je bij het CBK Emmen (bij de voorstelling en daarna bij de tentoonstelling) en de ander bij de activiteiten van de Bibliotheek!

Voorstelling bij opening Dieren en dingen