Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal

werk van 123 fotografen

Periode 14 jan t/m 05 mrt 2017

Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal

Dit jaar wordt de Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal voor de 49ste keer georganiseerd. De deelnemende fotoclubs organiseren dit evenement bij toerbeurt. Deze keer verzorgt Fotoclub Sleen en omstreken (VAFS) de organisatie van de tentoonstelling bij het CBK Emmen. Bij de tentoonstelling verschijnt een catalogus met daarin het werk van alle fotografen. De catalogus is gratis beschikbaar voor bezoekers aan de tentoonstelling.

Jury
De leden van de deelnemende clubs hebben voor de editie van dit jaar 150 foto’s ingestuurd van 123 verschillende fotografen. In november 2016 heeft de jury bestaande uit fotografen Hillebrand Breuker, Harry Cock en Marco Peelen de foto’s beoordeeld. De winnaars worden tijdens de opening van de expositie op 14 januari bekend gemaakt. Juryvoorzitter Hillebrand Breuker geeft een toelichting op de jurering.

Deelnemende fotoclubs
Fotoclub Afovera uit Assen, AFV Goed licht uit Coevorden, FG Meppel en omstreken, FC Giaf uit Gieten, FC Befoam uit Beilen, FG Hoogeveen, FC Fotogram uit Gramsbergen, Fotocollectief Hardenberg, FC Borger-Odoorn, Fotoclub Sleen en omstreken (VAFS) en FotoClub De Wolden uit Ruinen.

Tentoonstelling Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal
14 januari t/m 5 maart 2017
De Verdieping