Werkplaats Emmen

40 kunstenaars exposeren

Periode 23 jan t/m 10 apr 2016

Werkplaats Emmen

In ‘Werkplaats Emmen’ ziet u het werk van 40 kunstenaars, die wonen en werken in de gemeente Emmen. In deze zesde editie van Werkplaats Emmen – een grote overzichtstentoonstelling die elke drie jaar plaatsvindt – presenteren de Emmer kunstenaars hun recente werk in alle expositieruimtes van het CBK Emmen in De Fabriek. In het werk van de deelnemende kunstenaars is een grote verscheidenheid aan stijlen en thema’s vertegenwoordigd. U ziet onder meer schilderijen, beelden, tekeningen, keramiek, foto’s en objecten.

Deelnemers
Melanie BanisElsbeth van Beilen, Gerard Berends, Theo Berends, Helga Bijl, Saskia Boelsums, Wille Boudewijn, Kiny Copinga, Myrte van Dijk, Ria Dijkstra, Ralph Douglas, Hans Eikelboom, Pieter Eisenga, Marjolijn van GinkelRoelof de Graaf, Siny Haitel, Ine HendriksAafke Hof, Pieter Immenga, Jook de JongPaul de JongBetty JonkerEllen KroezeJawik KruddeIngo LethMaarten van LeukenLyda LichtenbeldDick LubbersenPaul MeijeringHelma MenckeAlied Nyp-Holman, Roelof de RooIris SijbomHeike SuhrePeter VeenBea Venema, Jan van der Voo, Sé van Weert, Joop van Wieren.

Publiek kiest favoriet
Net als bij de vorige editie van Werkplaats Emmen bieden we bezoekers de mogelijkheid om hun favoriet te kiezen. De publieksfavoriet krijgt de gelegenheid om een tentoonstelling samen te stellen op De Verdieping in de periode tot de volgende Werkplaats Emmen. Bij de vorige editie van Werkplaats Emmen was Ellen Kroeze publieksfavoriet.

Kunstroute Emmen
In het weekend van 9 en 10 april organiseert het CBK Emmen de Kunstroute Emmen. Deze route voert langs ateliers, galeries en kunstenaarsinitiatieven in de gemeente Emmen. De gratis routefolder is vanaf eind maart verkrijgbaar bij het CBK Emmen.

Tentoonstelling Werkplaats Emmen
23.01.2016 t/m 10.04.2016
Grote Zaal, Kleine Zaal en Verdieping

zaalboekje werkplaats emmen.pdf 4,8 MB Download