Werkplaats Emmen 2019

33 kunstenaars exposeren

Periode 13 apr t/m 16 jun 2019

De Fabriek

Op zondag 16 juni vindt vanaf 16.00 uur de feestelijke afsluiting plaats van de tentoonstelling Werkplaats Emmen 2019. Veel kunstenaars zijn aanwezig en de Lazy Diamonds zorgen voor de muzikale ondersteuning. U bent hierbij van harte welkom!

Werkplaats Emmen 2019

Op beide locaties van het CBK Emmen, zowel in De Fabriek als in de dependance CBK Rensenpark, is het werk van de Emmense kunstenaars te zien. Van de meeste deelnemers is op beide locaties werk te zien.
In de tentoonstelling is een grote verscheidenheid aan stijlen en thema’s vertegenwoordigd. Naast schilderijen, beelden en tekeningen ziet u keramiek, foto’s, objecten en installaties.

Deelnemende kunstenaars
Melanie Banis, Elsbeth van Beilen, Maria Berkhout, Helga Bijl, Saskia Boelsums, Jan van den Brink, Myrte van Dijk, Hans Eikelboom, Marjolijn van Ginkel, Roelof de Graaf, Siny Haitel, Ine Hendriks, Pieter Immenga, Paul de Jong, Jook de Jong, Betty Jonker, Ellen Kroeze, Jolein Landeweer, Ingo Leth, Maarten van Leuken, Lyda Lichtenbeld, Linaaa, Dick Lubbersen, Paul Meijering, Sophie Mellema, Helma Mencke, Roelof de Roo, Heike Suhre, Monique Temmen, Peter Veen, Bea Venema, Joop Vos, Joop van Wieren

Tentoonstelling Werkplaats Emmen
13.04.2019 t/m 16.06.2019
CBK Emmen – De Fabriek en CBK Rensenpark