Werkplaats Emmen in CBK Rensenpark

Emmer kunstenaars in CBK Rensenpark

Periode 13 apr t/m 16 jun 2019

Rensenpark

Vanaf zaterdag 13 april ziet u ook in onze locatie CBK Rensenpark de tentoonstelling ‘Werkplaats Emmen 2019’ met werk van professionele kunstenaars, die wonen of werken in de gemeente Emmen. In deze zevende editie van Werkplaats Emmen – een grote overzichtstentoonstelling die elke drie jaar plaatsvindt – presenteren de Emmense kunstenaars hun recente werk in zowel De Fabriek als in CBK Rensenpark.

Werkplaats Emmen in CBK Rensenpark

Het Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u en uw vrienden van harte uit voor de opening van de tentoonstelling Werkplaats Emmen 2019. Robert Kleine, wethouder van cultuur van de gemeente Emmen, opent de expositie op vrijdag 12 april 2019 om 17.00 uur in de locatie De Fabriek van het CBK Emmen. De opening wordt muzikaal omlijst door Gerard Rolink op gitaar en Arjan Beuker op saxofoon.

Let op! De opening van Werkplaats Emmen 2019 vindt plaats in onze locatie De Fabriek en niet in CBK Rensenpark.

Op beide locaties van het CBK Emmen, zowel in De Fabriek als in de dependance CBK Rensenpark, is het werk van de Emmense kunstenaars te zien. Van de meeste deelnemers is op beide locaties werk te zien.
In de tentoonstelling is een grote verscheidenheid aan stijlen en thema’s vertegenwoordigd. Naast schilderijen, beelden en tekeningen ziet u keramiek, foto’s, objecten en installaties.

Deelnemende kunstenaars
Melanie Banis, Elsbeth van Beilen, Maria Berkhout, Helga Bijl, Saskia Boelsums, Jan van den Brink, Myrte van Dijk, Hans Eikelboom, Marjolijn van Ginkel, Roelof de Graaf, Siny Haitel, Ine Hendriks, Pieter Immenga, Paul de Jong, Jook de Jong, Betty Jonker, Ellen Kroeze, Jolein Landeweer, Ingo Leth, Maarten van Leuken, Lyda Lichtenbeld, Linaaa, Dick Lubbersen, Paul Meijering, Sophie Mellema, Helma Mencke, Roelof de Roo, Heike Suhre, Monique Temmen, Peter Veen, Bea Venema, Joop Vos, Joop van Wieren

Tentoonstelling Werkplaats Emmen
13.04.2019 t/m 16.06.2019
CBK Emmen – De Fabriek en CBK Rensenpark

Opening vrijdag 12 april 2019 om 17.00 uur in De Fabriek